Wie zin heeft om net voor de vakantieperiode nog eens stevig uit de bol te gaan, wordt op zondag 26 juni verwacht op het Geelse Stadsfestival.

Door de heraanleg van de Markt staat het festival uitzonderlijk geprogrammeerd op de Kleine Werft achter de Sint-Amandskerk.
 
Het festival start om 14u met een brede waaier aan kinderanimatie: springkastelen, hindernissenbaan, kindergrime en een optreden van de Geelse Knetter Kidsband. ’s Avonds om 19.30u bijten de Miami Vibes de spits af. Waan je terug in the 80’s met hun knotsgekke medleys en heerlijke kostuums die je terug naar ‘Back To The Future’ brengen met artiesten zoals Simple Minds, Cindy Lauper, U2 en Withney Houston. Doe die beenverwarmers aan, moon-walk over de Werft en laat je helemaal meevoeren naar de fluo jaren ’80!
 
Vanaf 21.30u neemt Café Flamand het roer over voor een groot Vlaams karaokefeest. Aan de micro ‘Hey Lekker Beest’ Miguel Wiels en ‘Dag Vreemde Man’ Peter Van de Veire. Ze brengen uitsluitend Vlaamse klassiekers die het publiek uit volle borst kan meebrullen. Als bonus brengen zij een paar straffe Vlaamse artiesten mee. Kom zeker een kijkje nemen op het Geelse Stadsfestival en zet al zingend de zomervakantie in.